Medfiles

Medfiles perustettiin vuonna 1987, ja se oli alan ensimmäinen yksityinen CRO-yritys Suomessa. Alun perin viiden yksityisosakkaan ja neljän työntekijän yhtiö on nyt kasvanut yli 150 asiantuntijan liikeyritykseksi. Tänä päivänä Medfiles on Suomen suurin CRO-yritys palveluvalikoimalla mitattuna. Alussa toimimme vain Pohjoismaissa ja Baltiassa, nyt yrityksellämme on tarkoin valittujen CRO-kumppaneiden laaja verkosto useissa Länsi- , Keski-  ja Itä-Euroopan maissa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa voidaksemme vastata asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat lääkekehitys, analytiikkapalvelut, vaiheiden I–IV lääketutkimukset (sekä ihmisillä että eläimillä), terveydenhuollon laitteita koskevat tutkimukset, elintarvike- ja ravitsemustutkimukset, myyntilupa-asiat (ihmis- ja eläinlääkkeet, elintarvikkeet ja ravintolisävalmisteet), sekä terveystaloustieteeseen, markkinoillepääsyyn (market access) ja lääketurvaan liittyvät palvelut. Palveluihimme kuuluvat myös farmaseuttisen dokumentaation kirjoittaminen, lääketieteellinen ja regulatiivinen kirjoittaminen, käännökset, vastuunalaisen johtajan QP-palvelut ja lääketukkukaupan palvelut. Annamme myös konsultaatiota kaikista edellä mainituista aiheista – autamme mielellämme niin pienissä tehtävissä kuin laajoissa, pitkäkestoisissa projekteissa.

Medfiles tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta, joten toimeksiantojen hoitaminen käy nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Tarkemmat palvelukuvaukset löytyvät kohdasta Palvelut – voitte ottaa myös suoraan yhteyttä henkilöstöömme Yhteystiedot -sivun kautta.

Medfiles – ainutlaatuinen palveluyritys, joka tarjoaa molemminpuolisesti hyödyttäviä ulkoistamispalveluja lääkkeiden, lääketieteellisten laitteiden ja tarvikkeiden, elintarvikkeiden ja ravintovalmisteiden parissa toimiville yrityksille sekä terveydenhoitoalan ja siihen liittyvien toimialojen yrityksille. Yrityksemme noudattaa laatustandardeja ja  menettelytapoja. Sekä viranomaiset että asiakkaat auditoivat toimintaamme säännöllisesti.